16 d’abr. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: RETROBAMENT AMB LA VICTÒRIA!

El Sènior "A" Masculí va retrobar-se ahir diumenge amb la victòria (21ena de la temporada), després de les dues derrotes abans de Setmana Santa contra els equips de Vilanova.


Visitava el Poli el Salou, equip incòmode i d'altes anotacions, però amb la permanència gairebé assegurada, amb el dubte del que això significa, potser menys tensió però també menys pressió.


El Molins va sortir recuperant les sensacions perdudes en defensa els darrers partits, i va deixar només en 5 punts al Salou en el primer període (14-5). Al segon, però, tot es va estova i els de Tarragona van retallar distàncies posant-se 33-26 al marcador.



A la represa, el Molins va fer un 8-0 per posar-se +15 i allà, recital dels àrbitres, amb tècniques a tort i a dret en un partit que estava sent la mar de tranquil. El Salou es va apropar amb els tirs lliures tot i que el període va acabar 57-46 pels molinencs.


L'últim període, el Salou va gastar els últims cartutxos llançant de 3 però el Molins va estar molt més fi i a més va enllaçar jugades de mèrit i aplaudides pel públic. Es va arribar a una màxima diferència de 23 punts (78-55 al minut 38) i el marcador va quedar finalment en 79-61, victòria important per la moral i per seguir conservant el segon lloc a la lliga, ja que Valls i Samà (aquest només de 3 contra Nàstic) van guanyar els seus partits.


El Molins va anotar 5 triples (4 a la segona meitat) per 6 del Salou, i en tirs lliures no vam estar gaire fins (13/22).


Màxims anotadors molins: Jordi (22), Miquel (16), Lluís (12).



La següent setmana visitem pista de Pallejà, NOMÉS ENS VAL GUANYAR!!! Serà el diumenge a es 17:30h.



GRÀCIES A TOTS I PELS VOSTRES ÀNIMS I FINS LA PROPERA!!!