21 de maig 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: UN SOMNI FET REALITAT!



Ja fa dies que el Sènior "A" Masculí va assolir l'ascens en el partit dramàtic contra el CB MARTORELL "B", que va finalitzar amb una cistella sobre la botzina de Noël de Boisrolin que suposava la victòria per 82-80.

Un partit ple de nervis on un rival que no es jugava res va estar diverses vegades a punt d'aiguar la festa als molinencs, que van omplir el Poli com poques vegades s'ha vist en aquesta instal·lació.


Després de posar-nos a treballar a finals d'agost, 8 mesos i mig més tard el treball de tot l'equip, amb el suport de la junta i de tota la gent que ens ha ajudat des de la graderia, el somni s'ha fet realitat.
.
Un somni que d'inici no buscàvem, que no semblava que no poguéssim aconseguir després de rebre dos repassos a l'octubre i anar 3-3 a la lliga, però en el qual interiorment hi vam estar treballant des del primer dia. Una impressionant ratxa de 17 victòries en més de 4 mesos ens col·locava fins i tot els primers, posició que vam mantenir durant 3 jornades. Dues punxades abans de Setmana Santa contra els equips de Vilanova ens van posar l'air al cor, però tres noves victòries, ens deixava a un partit de sentenciar. A La Palma no va poder ser, tot i que el pitjor del partit va ser el robatori al vestidor (no va tenir res a veure amb el club local), que per sort, ara ja només és una anècdota després de recuperar els objectes.
.
I com deien alguns jugadors, ens havíem guanyat el dret a jugar-nos-ho tot a l'última jornada, depenent de nosaltres per assolir l'ascens. L'escenari semblava assequible, ja que ens visitava el Martorell, penúltim classificat i descendit a Tercera matemàticament. Però això és el millor del bàsquet, mai res està decidit fins que el clàxon no sona al final dels 40 minuts i els àrbitres signen l'acte. Un partit per recordar que ben segur que tots els que vam viure'l trigarem a oblidar. Un partit que, a més, va donar un ascens... fins que ens vam assabentar que el Samà 1 hora abans havia perdut el seu partit, convertint-nos en el segon quart en equip ja de Primera. Una anècdota més d'aquest gran dia.
.
El Molins torna a la Primera Catalana, després de 8 temporades navegant per Tercera i Segona, es recupera la categoria en què el darrer partit es va jugar al maig de 2003.

-
AQUESTS DIES S'HAN LLEGIT FELICITACIONS, AGRAÏMENTS, COMENTARIS... S'HAN PUBLICAT FOTOGRAFIES (COM AQUESTES TAN BONES DE L'ESTER GARCÍA)...
NOSALTRES ENCARA EN PLENA CELEBRACIÓ DE L'ASCENS, US TORNEM A DIR A TOTS:
-
GRÀCIES!!! TOTS SOU DE PRIMERA!!!