8 d’oct. 2012

SÈNIOR "A" FEMENÍ: CON 10 CAÑONES POR BANDA, VIENTO EN POPA, A TODA VELA...



Dissabte es va produir el primer desplaçament a la Terra Ferma del nostre Sènior Femení A, per visitar la pista del CB SECA SANT PERE de Lleida, en partit que enforatava a dos equips que es trobaven invictes fins aleshores, en les dos primeres jornades del campionat de lliga disputades.

Les molinenques no varen acusar ell llarg viatge, ni l’horari de la migdiada, i varen sortir endollades al partit amb un espectacular parcial de sortida, 2-18, en els primers 6 minuts de joc. L’allau de joc verd va fer entrar el pànic al conjunt local, que ràpidament es va intentar protegir amb una defensa en zona que ja no abandonaria en tot el partit. Ni la duresa de la zona local, ni la pressió del públic, ni la forta calor, ni el baix percentatge en llançament exterior de les nostres en aquest partit, ni algunes decisions arbitrals poc afortunades, varen reduir ni acovardir l’esperit lluitador i guanyador de les molinenques, que amb paciència i determinació, varen controlar les embranzides d’un Secà que mai es va donar per vençut. Al final, important i clara victòria, per 41-62, en una seu complicada on de ben segur més d’un s’endurà algun ensurt... A part de l’importància de sumar la tercera victòria consecutiva, en aquest bon inici de campionat de les noies del Molins, el que ens quedarà d’aquest partit, serà el creixement de l’equip (sabedors del molt camí que encara en queda per fer i conscients de que encara hem de recuperar jugadores), i la unió i la maduresa que va demostrar el grup en els moments més complicats.

Unió, maduresa, bones sensacions i moral a tope, per rebre el proper diumenge (17:30 hores al Poli), al que diuen és, el gran favorit de la categoria, el Basket Almeda. Un equip que es troba en un gran moment de forma, com demostra la seva darrera victòria, la tercera consecutiva per elles també, per 59 punts d’avantatge.

Diumenge vinent, sempre amb el màxim respecte cap al nostre rival, amb la confiança que ens dona sempre la feina ben feta, amb la tranquil·litat de saber-nos una pinya, amb la seguretat que sortirem a morir a la pista i amb un xic de suport de la nostra grada... ;-)

Diuen que en els grans partits es coneixen a les grans jugadores, si ho voleu comprovar, veniu a animar-nos i a fer-nos costat, diumenge vinent (17:30h al Poli), perquè AQUEST SERÀ UN GRAN PARTIT, i per fortuna nostra, AQUEST EQUIP ESTÀ PLE DE BONES JUGADORES!

“Con diez cañones por banda,
viento en popa, a toda vela,
no corta el mar, sino vuela
un velero bergantín.
Bajel pirata que llaman,
por su bravura, el Temido,
en todo mar conocido
del uno al otro confín.”

José de Espronceda

AMUNT MOLINS!!!
 
PERE GALIMANY (Entrenador Sènior "A" Femení)