29 d’oct. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: MASSES ABSÈNCIES (TOT I SER-HI TOTS)

2+1 de Jordi de Ugarte

Mal partit del Sènior "A" a la pista del vell conegut CB SAMÀ "A". L'equip molinenc va anar tot el partit per darrera en el marcador, el fet que el 0-0 fos el millor resultat molinenc ho diu tot.

Tot i molts moments en què el Molins no va jugar a res, en diverses ocasions i sempre des de la defensa va estar a punt d'acostar-se al Samà, però el fet de remar contra corrent tot el partit i que en l'equip contrari sempre apareixia algun dels seus jugadors per anotar un triple (especialment Salvó -18 anys- amb 25 punts), va provocar que mai s'arribés a consumar les remuntades.

Els locals van tenir rendes de fins a 17 punts (33-16, minut 16), i ja dins de l'últim quart de 13 punts (51-38). En aquest període el Molins va estar a punt de donar un ensurt als de casa (54-51, minut 35; 64-61, minut 39), però pel que vam veure ahir, era molt difícil poder guanyar el partit. Al final, 70-64.

Jordi de Ugarte i Dani Alfaro van tornar a ser els millors anotadors molinencs amb 13 i 11 punts respectivament. Dels tirs lliures, millor ni parlar-ne, 10/24. Ni que sigui numèricament, amb un "mediocre" percentatge del 66% en tirs lliures, el Molins hagués pogut guanyar el partit, però amb un 42%, impossible.

L'equip segueix a la sisena posició en solitari, amb un balanç de 4-3 a l'espera de rebre el BC TECLA SALA "A" (3-4), equip amb qui els molinencs ja van jugar un partit amistós aquesta pre-temporada. Tocar seguir amb la ratxa a casa, i treballar fort per poder tornar a guanyar a fora!