26 de nov. 2012

SÈNIOR "A" MASCULÍ: QUINA LLIGA!

Difícil i treballat partit del Sènior "A" Masculí a la pista del (per ara) cuer del grup, l'AEJ Riera de Cornellà (2-9), equip més jove de la lliga format principalment per jugadors procedents del Júnior Preferent del CB Cornellà, dos dels quals vam tenir la sort que vinguessin a Molins.

En una primera part molt igualada (20-19 primer quart, 34-38 al descans), semblava que qui arribés amb una mínima diferència als darrers minuts tindria moltes opcions de victòria, i així va ser, ja que en finalitzar el tercer període, encara estava tot per decidir (56-61), però el Molins va ser capaç de defensar fort aquest últim quart i deixar els locals en 13 punts, per acabar enduent-se la victòria per 69-79.

Es van encistellar 9 triples destacant el gran encert de Rubén Calvo (màxim anotador amb 21 punts), però diversos jugadors van aparèixer en moments puntuals o al llarg del partit, com Álvaro Burgos (17 punts i dominador absolut de la zona), Dani Alfaro (13 punts) i Ferran Angulo (10 punts amb cistelles de molt mèrit). Com a data "curiosa", per posar-hi un adjectiu, el Molins va llançar només 1 tir lliure en tota la segona meitat.

El punt negatiu del dia va ser la lesió de Chus Oropesa en el seu turmell, que l'obligarà a descansar uns dies de la pràctica esportiva, però coneixent-lo segur que seran els mínims! Ànim, crack!

La victòria significa la segona consecutiva a domicili, i ens col·loca 5ens igualats amb els 4ts... però només 2 partits per sobre del descens directe!!! Quina lliga de bojos!

És per sortir d'aquest espiral de resultats que és necessari recuperar les bones sensacions al Poli, ha de ser el nostre feu, la nostra gàbia! Volem oferir el millor espectacle i guanyar els partits, però això serà molt més fàcil si comptem amb el vostre suport!

DIUMENGE VINENT REBEM EL CB CORBERA (4-6), DE NOU UN PARTIT COMPLICAT, AMB JUGADORS DE NIVELL QUE NO ENS HO POSARAN GENS FÀCIL. US ESPEREM!

MIQUEL SÁNCHEZ CANALS (Capità Sènior "A" Masculí)