24 de gen. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: DURA DERROTA QUE TAMBÉ ENS FA CRÉIXER...

Diumenge el nostre Sènior A Femení va caure derrotat a la pista del Himesa Sallent A, penúltim classificat, per 58-56, en un mal partit de l’equip molinenc.

El partit es presentava com a assequible a priori per a les nostres noies vista la taula classificatòria, no obstant i un cop més, amb aquesta derrota queda palès, que no hi ha rivals fàcils, que cada partit requereix la màxima atenció i el màxim esforç, i això no ho varem aconseguir a Sallent. Un Molins massa relaxat va sortir a jugar amb les revolucions baixes i això va donar vida i fe a un Sallent que va sortir a fer el seu partit i del cert que va jugar un gran partit. Quan un equip juga al 100 i l’altre al 50, les distàncies minven, les qualitats s’esvaeixen i el problemes arriben..

Els dos primer quarts varen ser un calvari per l’equip molinenc, que no es torbava en el partit, ni trobava el seu ritme habitual de joc, veient amb inquietud com les locals anotaven amb uns percentatges inversemblants per a un equip de zona baixa de la taula. Poc a poc les locals s’anaven creixent i les nostres s’anaven desesperant, amb tot això, només s’arribava al descans amb 7 punts de desavantatge

Les bones intencions del descans es van anar esvaint a mesura que avançava el tercer quart, amb els baixos percentatges d’encert de les molinenques i amb l’elevat encert de cara a l’anella del Sallent. Tan es així, que les locals assolien la màxima avantatge de 14 punts a tres minuts pel final del quart. Un temps mort i un canvi defensiu varen fer revifar a les visitants portant el marcador a -6 al fina del període

El darrer quart va ser una lluita ferotge de l’equip de Molins, contra el vent en contra que portava en aquest partit. A pesar de l’ inèrcia negativa, les molinenques van arribar a posar-se 1 a baix, a manca de 3 minuts per acabar el partit, però en aquell moment, un nou triple del Sallent (fins a 9 en total va anotar l’equip del Bages), va caure com un gerro d’aigua freda sobre l’esma molinenc. A partir d’aquí, els tirs lliures anotats pel Sallent varen acabar d’eixugar, els darrers cartutxos molinencs en busca d’una victòria, que veiem que s’escapava poc a poc. Al final, amb poc menys de 10 segons a l’electrònic, i amb el Molins defensant en busca de recuperar una possessió, per igualar el partit o posar-se per sobre, una personal antiesportiva bastant dubtosa xiulada en contra, matava les nostres darreres esperances. 58-56, punt i seguit.

Punt i seguit, per què lo bo del nostre esport és, que poques vegades hi ha un punt i final, el bàsquet sempre et dona l’oportunitat d’esmenar allò en el que has errat. Tan és així, que diumenge vinent a les 17:30h rebrem al Poli al CB Calaf (ara penúltim), en un partit on cal que ens retrobem amb el nostre estil i el nostre esperit. No val a badar, hem de lluitar cada partit al 100% (si no més), només el esforç complert et dona la satisfacció complerta. Ens mereixem un gran esforç i amb ell un altre gran partit, com la majoria dels que hem fet fins aquí, que ens han portat a la segona plaça en solitari (tot i perdre a Sallent). Aquesta derrota posa més en valor, la gran trajectòria que portem, i el camí que seguim... Que res ni ningú ens canviï el rumb, despleguem veles i llevem les àncores, que encara queda ens molt camí per a gaudir...