15 de gen. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: COMENCEM COM VAM ACABAR

El Sènior "A" del Molins es presentava al Poliesportiu del Serrallo del MESSER CB TARRAGONA, pista sempre complicada, sense el base Dani Alfaro (baixa per lesió en els entrenaments nadalencs) després de les vacances de Nadal i de tancar un any difícil de millorar, amb l’ascens a Primera Catalana i començar amb molt bon peu en aquesta categoria.

El partit va començar amb un ritme de joc altíssim i amb els dos equips molt concentrats i aprofitant els seus punts forts, tot i així els molinencs van aconseguir anar-se’n al final del primer quart amb un mínim avantatge (19-23). El segon quart va començar dominat pels locals que van mantenir un ritme de partit molt elevat i amb un gran encert exterior van poder obrir un forat al marcador a falta de 2 minuts per acabar el 2n període (43-35), però el molins mitjançant unes bones defenses va empatar el partit per arribar a la mitja part amb un igualadíssim (45-45).

El tercer quart va ser més del mateix i cap equip aconseguia obrir una escletxa prou important al marcador, i es va arribar al últim període amb un empat a 64 que ho deixava tot per a decidir. Aleshores els molinencs van tornar a realitzar un gran últim període i van deixar els locals amb només 12 punts per acabar emportant-se aquest partit tan important (76-85). L’últim quart però va tenir una nota negativa i es que la pressió va fer que l’encert en tirs lliures baixés considerablement 6/17 (l’equip portava 17/21 en els altres 3 quarts).

Cal destacar el gran encert del nostre capità, Miquel Sánchez amb 25 punts (3 triples) i Carles Fusté (12 punts) i una feina molt important sóta els taulers d’Álvaro Burgos (15 punts). També destacar el base del Sènior "B" Lluís Tintorer que  està aportant minuts de molta qualitat i fent que no es notin les baixes de les darreres jornades en la línia exterior.

Un cop més volem agrair el desplaçament de tota l’afició que com sempre va ser el 6è home.

El Molins segueix 4t amb un balanç de 9-5 i la setmana vinent rebem al Poli el Sant Pere de Terrassa, 5è classificat, en el que serà l’últim partit de la primera volta), el diumenge a les 19:15... US HI ESPEREM!

Des d’aquí li volem desitjar una ràpida recuperació al nostre company Dani que recentment hem sabut que estarà encara uns dies més de baixa.

JORDI DE UGARTE (Jugador Sènior "A" Masculí)