11 de febr. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: WINNERS NEVER QUIT AND QUITTERS NEVER WIN

Alguna cosa ha canviat en el nostre Sènior "A" Femení, es percep en l’ambient de treball durant la setmana, en la intensitat de cada acció, en les mirades de les nostres jugadores... Sembla un equip ferit en el seu orgull, un equip que creu en si mateix per sobre de totes les adversitats, un equip on tothom suma, un equip que camina unit i amb pas ferm cap a un objectiu, en el que hi creu humilment des del primer dia... Ahir, les nostres noies ens varen demostrar que les paraules se les endu el vent, però els fets perduren. I ahir vespre, si una cosa hi va haver a Igualada varen ser fets. Les molinenques no varen escatimar ni un esforç, ni una defensa, ni un sol crit d’ànim, no es varen deixar res a dins. I quan un equip hi va amb tot, quan un equip no s’atura en el seu esma, normalment acaba emportant-se la victòria, i així va ser. En un desplaçament molt difícil, on tots els equips de dalt han patit moltíssim per sumar, les molinenques varen sortir a totes, sabedores de la dificultat, però amb la tranquil·litat i l’autoconfiança que et dona la feina ben feta, en busca d’una anhelada nova victòria. Al final, premi per les nostres, que varen aconseguir imposar-se a un bon rival per 61-71.

El partit va començar bé per a les visitants que recolzades en un gran treball defensiu varen eixugar a locals durant els 5 primers minuts de partit, amb un parcial de 0-5, llàstima que l’encert de cara a cistella no acabava d’acompanyar. El primer parcial va ser contestat per un sempre lluitador Igualada, que aconseguiria igualar a l’electrònic. A partir d’aquí el Molins va anar agafant avantatge, fins a la fi del primer període amb el marcador favorable de 13-19.

En l’inici del segon període un parcial de sortida molinenc de 3-9 va distanciar a les nostres a l’electrònic fins al +12. Però un cop més i com ja ens esperàvem, les de l’Anoia lluny d’entregar-se varen retallar distàncies, per marxar al descans 29-35 a favor del Molins.

A la represa, l’Igualada va arribar a apropar-se fins a 4 punts del Molins, però les visitants que bé sabien que per endur-se el partit haurien de lluitar fins a la botzina final, varen respondre amb grans defenses i encert al davant, per acabar guanyant el tercer parcial 13-19.

Amb 42-54 a l’electrònic i 10 minuts per davant s’iniciava un darrer quart, en el que les noies del Igualada sortien disposades a vendre cara la pell de l’os. Tant és així que als 4 minuts del darrer quart, les igualadines es posaven amb un triple 4 a sota a l’electrònic. El partit estava ben calent, i les locals hi creien més que mai, però un ràpid parcial molinenc de 0-5 amb triple inclòs en un minut, deixava clar que les nostres no estaven per tonteries i que sabien el que havien vingut a fer a Igualada. Les locals varen seguir intentant-ho, però un Molins molt sobri, treballador i ordenat, contenia les estrebades locals amb ofici. Al final victòria important 61-71.

Des del cos tècnic volem agrair l’ajuda i felicitar el gran treball, de la jugadora del nostre Júnior Carla Calomardo en el partit d’ahir, on tenia la difícil papereta de suplir la baixa d’una gran jugadora com és la Lorena Rubio (a qui esperem tenir entre nosaltres de nou aviat). Lore, we miss you! Come back soon!

Amb aquesta victòria, les molinenques segueixen una setmana més segones, amb un partit d’avantatge sobre l’Esparraguera, i ara, després de la punxada del líder ahir (la primera de la temporada), ja li veuen el clatell i hi van a totes. La SETMANA VINENT UNA NOVA FINAL AL POLI, on rebrem al perillosíssim SECÀ SANT PERE DE LLEIDA (DIUMNGE 19:15h), un equip que ja ens va guanyar un cop l’any passat i que aquesta temporada ja li ha tret els colors a més d’un. Caldrà posar-se les millors gales esportives, per mirar de sumar, contra les lleidatanes, una nova y complicadíssima victòria. Hem de fer del Poli un fortí! Comptem amb tu! Vine diumenge a donar suport al SFA en el somni de l’ascens!