20 de febr. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: AIXECANT EL CAP! LA DESENA!

Chus va anotar un tir lliure decisiu amb el temps pràcticament esgotat!

PER FI! Treballadíssima i taquicàrdica victòria del Sènior "A" Masculí a la pista del dur de rosegar BASKET ALMEDA 1 (on només havia guanyat un equip fins la data).

El Molins es va deixar les vergonyes i els complexes al vestidor i va sortir motivadíssim a la primera meitat, en la qual va arribar a dominar per 17 punts (11-28, minut 13). En aquest punt, l'Almeda va pujar la intensitat fins el límits i els nostres es van veure una mica sobrepassats, encaixant un parcial d'11-0 que Jordi de Ugarte va trencar encistellant un triple inverosímil des de mig camp al so de la botzina. Marcador: 24-33.

El tercer període l'Almeda va aconseguir ficar-se plenament en el partit amb els punts del seu home de referència Héctor Vilà, i el darrer període s'iniciaria amb una cistella local que donava la primera avantatge als de Cornellà en tot el partit (47-46, minut 31).

El tram final del partit es va viure amb moltíssims nervis i estires i arronses per ambdós bàndols, fins a plantar-nos a manca de 20" amb empat a 65 i possessió pel Molins. Semblava que J. de Ugarte assumia l'últim tir però va obrir la pilota a Chus Oropesa que va penetrar i forçar la falta a manca de 0"08 segons, és a dir, 8 centèsimes. Amb tota la pressió al damunt, Chus va anotar el segon tir lliure deslligant l'eufòria per als molinencs. Eren ja molts dies amb aquest neguit al damunt i les emocions es van desfermar en abraçades i celebracions.

De Ugarte (15) i Oropesa (11), van ser precisament els millors anotadors del Molins, en un partit on tothom va aportar a la victòria i Dani Alfaro va sumar més minuts a pista agafant ritme i avançant en la seva plena recuperació.

AQUESTA SETMANA TOCA LIAR-LA CONTRA EL GAVÀ (líder) AL POLI. SABEM QUE HO VAM TENIR A PROP A L'ANADA. ARA JUGUEM A CASA!