26 de febr. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: DESAPAREGUTS

Triple de Ferran Angulo, millor anotador local

Després de la meritòria victòria a pista de l'Almeda la setmana anterior, el nostre Sènior "A" de Primera Catalana no va poder donar continuïtat als resultats positius i va perdre en la visita del líder, el CB GAVÀ 1, equip veterà amb la majoria de jugadors amb experiència a Copa Catalunya.

Tot i que el Molins es presentava amb alguns jugadors tocats i l'absència de Teo Fernández, hi havia ganes d'oferir al públic un bon partit després de les últimes desfetes al Poli. Així semblava mostrar-se d'inici (7-3, minut 3), però després d'acabar 15-15 el primer període, el Gavà va anar fent-se amo del partit.

Arribàvem al descans amb un marcador de 29-33, i malauradament, quan tocava apretar, l'equip no va trobar la manera d'encistellar i l'encert no va aparèixer per enlloc, ja que es va disposar de molts llançaments còmodes no culminats.

Tot i deixar al Gavà en 2 punts anotats entre els minuts 30 i 37, el Molins només en va anotar 3, i els visitants pràcticament no van témer per la victòria. Al final, 46-55 (parcial de 8-7 darrer període...).

Per part local, només Ferran Angulo amb 13 punts (8 a l'inici i 5 al final), va salvar la papereta, amb alguns bons moments de David de Ugarte a la primera meitat.

Es van encistellar 10/18 tirs lliures, només 4 triples i, de manera semblant a la setmana anterior a l'Almeda, molta diferència en els minuts de bonus de faltes (17 minuts en bonus el Molins i només 9 el Gavà).

TOCA RECAPACITAR DE NOU SOBRE ELS ERRORS I AGAFAR FORCES PER RECUPERAR TOTHOM I ASSALTAR LA PISTA DEL GAM VILA-SECA AQUEST DISSABTE A LES 19H!

MIQUEL SÁNCHEZ CANALS (Capità Sènior "A" Masculí)