24 d’ag. 2013

ACTUALITAT SÈNIORS "A"

Queda cada vegada menys per a l'inici de la temporada. Anem a veure com serà l'inici dels dos Sèniors "A", que competiran ambdós a la Primera Catalana:

Pel que fa al Sènior "A" Masculí, que seguirà d'entrada amb la idèntica plantilla de la temporada 12-13 i dirigits per Juan Couto i Marc Ferrer, l'equip està enquadrat al Grup 1 de Primera Catalana, categoria recuperada la temporada passada, i en la qual, tot i finalitzar en una meritòria 6ena posició (15-15), es va haver de suar de valent per evitar les fases de permanència. Repeteixen rivals com el Viladecans, el Samà, l'Almeda, el Sant Boi i el Corbera, i és de preveure una temporada molt exigent amb equips que vénen de Copa Catalunya com el Castellbisbal, i d'altres que ascendeixen des de Segona amb plantilles de luxe com el Sitges i La Palma, algunes d'elles a cop de talonari. L'equip ja ha començat a entrenar aquest dilluns 19 d'agost i treballarà de valent per intentar millorar els resultats de la temporada passada, especialment en els partits al Poli, on es van deixar escapar masses punts. La joventut i marge de millora de la major part de l'equip fan que les expectatives siguin bones. La primera jornada (14 de setembre) l'equip visita la pista del Samà, equip que ens trobarem per 4a temporada consecutiva i que només hem aconseguit guanyar un cop.

El Sènior "A" Femení de Pere Galimany compta amb dues incorporacions per afrontar el repte de competir a la Primera Catalana per primer cop en la història del club: l'aler María Raja (procedent del CB Prat de Primera Catalana) i la base Cristina Bubé (procedent del CB Torelló de Copa Catalunya).
La pre-temporada per a elles començarà el proper dilluns 26 d'agost, i a més de l'stage del 30 d'agost a l'1 de setembre a l'Hospitalet de l'Infant, l'equip ja té previstos un torneig comarcal a Martorell (7-8 de setembre, amb equips de 1a, 2a i 3a) i un amistós el 15 de setembre a Mollet contra el Sant Gervasi (1a Catalana). L'objectiu principal serà mantenir la categoria en un grup que a priori podria ser el més fort, on hi haurà equips del Baix Llobregat, el Vallès, el Garraf, el Tarragonès i la sempre difícil visita a la Seu d'Urgell. La primera jornada serà el 22 de setembre a la pista del CN Terrassa.