9 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" FEMENÍ: CADA COP MÉS A PROP!

El passat diumenge el nostre SFA va perdre per 52-49, un igualat partit davant del CE Sant Nicolau de Sabadell. Tot i que el partit, pel que feia al rival (invicte i amb una plantilla important) i a les baixes molinenques, podia semblar a priori molt complicat per a aconseguir la primera victòria en la nova categoria, la realitat va ser ben diferent. El conjunt molinenc va lluitar, contra un bon equip per la victòria tot el partit fins al darrer alè i de fet, ben a prop hi va ser d’aconseguir-ho. Al final, en el cara o creu després d’haver aixecat un desavantatge de -13 a -2, una discutible personal molinenca en una acció de tap (que havia propiciat la recuperació de la possessió) i l’encert des de la línia de personal del Sant Nicolau (4/4 en el darrer minut), ho varen impedir.

El partit no va començar molt bé pels interessos molinencs que encaixaven un parcial de sortida 7-2 en la primera meitat del quart. Tot i això la reacció molinenca no es va fer esperar aquest cop i es va arribar al final del primer quart amb 12-10 a favor de les vallesanes.
El segon parcial va estar marcat per una gran igualtat en el marcador, si bé és cert que el Molins anava sempre a remolc en el marcador. Cada cop que ens apropàvem, les sabadellenques anotaven un triple per evitar que el nostre equip capgirés l’electrònic. Al final empat a 13 en aquest parcial i 25-23 al descans.

En el tercer quart la tònica del partit seguia igual, el Sant Nicolau dominava a l’electrònic amb avantatges que no superaven mai els 5 punts. Així s’arribaria al darrer i definitiu quart amb el marcador 37-32 favorable a les locals.
En l’últim quart l’equip local va sortir decidit a trencar el partit, i amb un parcial d’inici 10-2, a punt va estar-hi. En aquest punt, amb 47-34 i a 2 minuts i mig per final, més d’un que no ens conegués ja hauria enterrat les nostres opcions. Però just en aquell punt i després d’un temps mort, l’equip molinenc va tirar de coratge i qualitat per, amb un parcial de 1-12 en menys de 2 minuts, ficar-se de ple en la lluita pel partit. Situació: 48-46 a menys de mig minut pel final i un rival en estat de xoc. En la següent defensa un tap estratosfèric de la Lorena, que havia suposat la recuperació de la possessió, va ser sancionat amb una més que discutible falta i els pertinents tirs lliures. Al final, el bon encert local des de la línia de personal, que va fer ple en el darrer minut, va acabar donant la victòria al conjunt local per 52-49.

Una derrota d’aquelles que et fan créixer psicològicament, un partit en el que ens vàrem retrobar amb moltes coses que ens havien faltat en els dos partits anteriors, una derrota si, però un pas endavant aquest cop també.

L’equip, que es troba amb un balanç victòries-derrotes de 0-3 (havent-nos enfrontat ja al primer, segon i sisè classificat), mira amb més optimisme que mai al que ens ve per endavant, veient que, poc a poc, COMENCEM A SER.

Ara a recuperar efectius i seguir treballant dur per preparar el nostre proper assalt, no hi ha treva.  Serà aquest diumenge al Poli (19:15h), enfront d’un rival també invicte (com ho eren el Nou Olesa i el Sant Nicolau), enfront del Sedis Bàsquet de La Seu d’Urgell (filial del LF1). Us hi esperem! Si nosaltres hi posem l’esforç i les ganes i vosaltres hi poseu els ànims, diumenge pot ser el gran dia...