18 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: LA TERCERA AL SAC!

El passat dissabte 12 d’octubre el Sènior "A" Masculí del Molins anava al camp del Almeda, intractable fins el moment a casa, per a jugar la cinquena jornada de lliga. El partit es presentava complicat contra un equip amb un balanç igual als verd (2-2).

Els molinencs van sortir a per totes des del primer segon i davant la impotència del cornellanencs començaven les primeres diferencies al marcador 12-23, però 5 punts en l’últim minut del Almeda va maquillar el primer quart, que va acabar amb un 17-23. Durant la segona meitat de la primera part va canviar la dinàmica del partit i els molinencs van arribar al descans per darrera el marcador (26-23).

L’Almeda va continuar amb el seu bon joc per arribar a posar-se 10 punts per sobre durant el 3r període. Però aleshores el Molins va tirar de casta i desplegant un gran joc va fer seus els últims 15 minuts del partit per finalitzar amb una victòria, relativament còmode al final (comparada amb els altres partits), per 65-73. És una gran victòria molt treballada i merescuda per a tot l’equip desprès de tot el treball que s’està realitzant dia a dia.

Els molinencs van anotar 8 triples i 11/19 en tirs lliures per 5 i 11/17 de l‘Almeda

Aquest diumenge a les 19:15 el Molins s’enfrontarà al Basquet St. Boi, on intentarem aconseguir la quarta victòria i començar a mirar cap a dalt a la classificació. Esperem la presència de tots que, com sempre, sou vitals per a aconseguir la victòria.

JORDI DE UGARTE (Jugador Sènior "A" Masculí)