2 d’oct. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: VICTÒRIA D'INFART!

El Sènior "A" Masculí va sumar la segona victòria de la temporada a la pista d'un complicat CB MORELL que va arribar a tenir contra les cordes els nostres en alguns moments de partit.

El partit no va ser vistós, amb desencert general, i molt travat tant per faltes personals com per tècniques (4 en total). Que entre els dos equips llancessin 75 tirs lliures és una dada significativa.

El Morell va sortir més concentrat agafant lleugeres avantatges al llarg de la primera meitat (12-11 al primer període; 26-23 al descans), però a la represa semblava que apostava molt més per la victòria que un adormit Molins, arribant als 15 punts de diferència (41-26). En aquest moment, el jove Jorge Alfaro va revolucionar el partit des de la banqueta i va contagiar nervi a tot l'equip, que va començar a defensar per anar retallant punt a punt fins, a finals del darrer període, posar-se fins a 4 punts per sobre en el marcador (55-59). Quan semblava que el Molins guanyaria el partit, els locals van treure orgull i van empatar gràcies a un triple i un tir lliure en una darrera jugada molt protestada pels locals, que demanaven acció continuada i cistella.

Ja a la pròrroga, el Molins va tenir una mica més de serenitat en els instants finals i es va endur el partit per un ajustat 65-68. En un partit amb poques accions vistoses i molts tirs lliures, cal destacar sens dubte l'actuació del gran dels Alfaro, el Dani, que amb 24 punts (16/18 tirs lliures!), va ser el millor jugador del partit. A més, ens va deixar aquesta "delicatessen" de jugada en què acaba assistint al pivot Pablo Bueno.

Victòria moral que ens ha de servir per seguir entrenant, rodant i millorant de cara als següents enfrontaments, que ens exigiran el millor de cadascun de nosaltres.

EL PROPER DIUMENGE, A LES 19:15H, MOLINS - SITGES!