16 de nov. 2013

SÈNIOR "A" MASCULÍ: DERROTA DOLOROSA EN UN PARTIT D'INFART

El Sènior "A" Masculí va estar a punt d'endur-se una valuosa victòria al camp del CB LA PALMA, equip amb jugadors de categories superiors, que cobren, que els paguen per victòria, etc, etc... el de cada temporada, vaja! No cal explicar-ho cada cop perquè després a la pista ja s'ha demostrat que tot això no val res sinó les ganes de guanyar el partit que tingui cada equip, i en aquest cas de ganes n'hi va haver moltes als dos costats! Chapeau!

En un partit amb intensitat i constants faltes xiulades a ambdós cantons (66 faltes i 84 tirs lliures llançats en tot el partit), una cistella inversemblant del base David Serra sobre la botzina va donar la victòria als locals, que igual que havien al final del temps reglamentari, havien aconseguit remuntar cinc punts a la pròrroga i disposar de possessió per guanyar el partit, i així ho van fer.

La Palma va agafar la davantera en alguns moments de partit (40-30 a finals del segon quart, i 66-59 al minut 35), però el Molins responia a tots els atacs amb valentia i encert quan més calia, fins a estar a punt de sentenciar el partit en l'última jugada, però l'errada en el tir va conduir el trepidant partit a la pròrroga (74-74). Un triple de Dani Alfaro (màxim anotador amb 24 punts) semblava que donava l'embranzida definitiva als molinencs (74-79, minut 42), però les errades en tirs lliures del Molins i l'encert en els tirs lliures dels de La Palma van tornar a equilibrar la balança, que es va decantar per una espectacular cistella fatídica per als interessos dels nostres. Jordi de Ugarte (13), Jorge Alfaro (10) i Ferran Angulo (8) van estar també encertats en atac, mentre que Sergi Bosch va aconseguir una defensa de llibre en la segona meitat sobre un dels millors anotador de la lliga, Guillem Pedreny (41 punts amb 10 triples contra el Basket Almeda).

Resumint, cop fort per no haver rematat la feina quan s'havia de fer, però mostres evidents que aquest equip pot competir absolutament contra qualsevol equip que se li posi davant. Junts som més forts!

MIQUEL SÁNCHEZ (Capità Sènior "A" Masculí)