24 d’abr. 2014

SÈNIOR "A" FEMENÍ: PREPARADES PEL DARRER ESFORÇ! A PER LA SALVACIÓ!



Després de dues derrotes a domicili d’equips de la part alta de la classificació, a pista del CB Tarragona (5è classificat) i del CB Prat (3er classificat), el nostre SFA afronta a la tornada de les vacances de Setmana Santa, els darrers 4 partits de la fase regular de la lliga, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència a la Primera Catalana en la temporada del nostre debut a la categoria.


En la nostra visita a la sempre difícil pista del CBT, les molinenques van caure per 59-51 tot i disputar uns bons 33 minuts de joc. Malauradament, 7 minuts de desconnexió ofensiva, a inicis del darrer quart, van propiciar un parcial local de 15-3, que tot i intentar-ho amb valor, van resultar insalvables pel nostre equip, molt fatigat per les baixes i excessivament castigat per algunes decisions arbitrals.


Contràriament, en la nostra visita a la pista del CB Prat, només vàrem poder competir durant el primer quart on vàrem arribar a tenir rendes de 8 punts. A partir d’aquí l’equip pratenc va ser molt superior a nosaltres en tots els aspectes del joc i amb justícia va acabar infligint-nos un sever correctiu per 72-48.


A partir d’ara i trobant-nos 9es a la classificació, amb 2 partits d’avantatge sobre la 11a plaça que condueix a la fase de promoció per eludir el descens, disputem 4 finals on haurem de sumar totes les victòries possibles per no haver de disputar el cara o creu de la promoció. Aquest poper diumenge 27 d’abril rebrem al Poli al cuer de la categoria, el CB Esparraguera, en un important partit on no podem fallar si volem seguir a Primera i que es disputarà a les 19:15 hores. Us hi esperem! Ens en queden 2 a casa i els hem de guanyar com sigui per mantenir-nos. Veniu a donar-nos suport, l’equip us necessita! Ara més que mai: #MOLINSARENA


AMUNT MOLINS!!!


#orgullequip #talenticor #molinsdeprimera

PERE GALIMANY (Entrenador Sènior "A" Femení)